Colla de Sant Medir Monumental

jueves, marzo 06, 2008

Crònica del 3 de Març

Les 7:45 del matí i el carrer Berga es comença a omplir de romeus de la colla. Són els moments més tensos , la gent ja tragina els elements decoratius per a les furgonetes que acaben d’arribar. Les 8 en punt, la traca dona el tret de sortida, els nervis a flor de pell perquè tot surti com hem estat pensant, de moment el temps ens respecta.
Els cavalls arriben puntuals a la seva cita i ja sembla que ho tenim tot a punt així que entrem al local i fem un bon esmorzar per tal d’agafar forces.
Les 10, la banda comença a tocar i cavalls i carrosses ja comencen a rodar.
Ja no hi ha marxa enrere el dia 3 de març de 2008 ja es una realitat, tots els engranatges de Sant Medir ja es mouen.
La cercavila del matí transcorre sense problemes per els carrers de la nostra vila.
12:30, tornem al local i ja podem dir que el matí a estat un èxit, tot a transcorregut sense problemes i s’han complert els horaris, així que ja podem felicitar-nos.
Un any més el Balneari Termes Victoria ens espera per tal d’oferir-nos el tradicional dinar, es un moment que socis i acompanyants de la colla esperem amb "candeletes" i sense por a equivocar-me puc dir que no decepciona mai a ningú.
La traca final ,la nit, arribem al carrer Alzina on la banda, cavalls i carrosses ens esperen per tal de fer l’últim recorregut. Ja sense adonar-nos som al carrer Gran de Gràcia on la multitud de la gent ens espera cridant que volen caramels, xumets, palotes… Una salutació a les autoritats i ja tornem a ser al carrer Berga al Racó de l’Anna on brindarem per la festa i per Sant Medir.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Cada any que passa estic més contenta de participar a Sant Medir i de ser sòcia de la colla Monumental. Des d'aqui vull felicitar tots el membres d'aquesta colla i encoratjar-nos a seguir endavant doncs, crec, que val la pena fer-ho. Ara sols ens queda l'últim acte d'aquest any, el Sopar de Cloenda, i tornar a posar els motors en marxa per a preparar el Sant Medir del 2009, que n'estic molt segura de que anirà tan bé com aquest, ens podem sentir orgullosos tots plegats.
També vull felicitar, una altra vegada, el meu company Joan Antoni, per aquesta bonica pàgina!.
Laura Bozzo.

9:11 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home





Contador
contador de visitas