Colla de Sant Medir Monumental

domingo, abril 29, 2007

Sopar de cloenda

28-04-07 ens vam reunir per cel·lebrar el sopar de cloenda de Sant Medir 2007.
Un cop més la gent del Balneari Termes Victoria ens va oferir la seva hospitalitat per tal de poder gaudir d'una cel·lebració tant especial com es el sopar de la colla.
La nit per molts de nosaltres va començar a les 21:00 davant de les Teresites on l'autocar que ens portaria a Caldes ens esperava.
Després d'un ràpid viatge ja ens trobamem inmersos amb salutacions amb la resta de companys que per diferents motius no havien usat el servei d'autocar, molts d'ells per tal de poder portar la organització del sopar.
Un cop tothom saludat ja vam seure tots als seus respectius llocs i després d'una petita però intensa presentació ja va començar el sopar, i entre plat i plat petites escapades per els fumadors.
Tot seguit un parlament del nostre president en que donava les gràcies a l'Anna i el seu marit Hugo que desde ja fa bastants anys ens soportan i ens fan la vida mes façil, Gràcies.
Começa el sorteig d'uns magnífics obsequis i ja sense temps per descansar l'elecció de la Pubilla i l'Hereu 2007, donem l'enorabona a la nova Pubilla Irene Lloret i l'Hereu Pere Marce, ells donarien el tret de sortida a l'última part de la cel·lebració el ball amb un bon dj, i ja per acabar el nostre característic ball del fanalet.
Ja per acabar encoretjar a totes aquelles persones que treballen per a Sant Medir, totes aquelles que fan la feina fosca per tal que tot funcioni el millor possible, recordem que l'any que bé ja arribem al seixantè aniversari i que conseguirem fer una festa grossa, i desprès vindrà el seixanta-un i molt més.

Visca Sant Medir
Visca la Monumental

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

La veritat és que, com sempre, es va fer curt.
Visca Sant Medir!
Visca la Colla Monumental!
Per cert, felicitats també als padrins i les dames d'honor!!

Estela

10:41 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bona cronica Joan, t'hi has de dedicar.

I jo vaig i m'ho perdo.

Borja

1:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Joan
Molt bonic el relotge
i escrius molt be
moltes mercès per aquesta web
Salutacions a tots

Marisa

11:39 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home





Contador
contador de visitas